Jag är oerhört tacksam och glad för alla som hjälpte till att göra vårt äventyr så fantastiskt som det blev. Det hade inte gått utan er. Tusen tack till alla underbara människor som hjälpt och stöttat före och under resans gång.

Ett varmt tack till:

babboelogo

Babboe Nordic är företaget som gav oss möjligheten att komma iväg på vårt äventyr. Babboe är ett holländskt lådcykelmärke som tillverkar flera olika modeller av säkra och stabila lådcyklar av hög kvalité.


Invidzonen - logoInvidzonen är en organisation som ska stötta anhöriga till yrkesverksamma på missionsuppdrag utomlands. När jag och Ylva var ute och cyklade var min man ute på mission i Afghanistan. När han förberedde sig för sitt äventyr utomlands så planerade jag mitt eget äventyr. Det var fantastiskt att få stöd och peppning från Invidzonen som stod för en stor del av min trygghetskänsla under vårt äventyr.


uteungarbarnsko_logoBarnskospecialisten är en outdoor-butik med barnskor och barnkläder för ett aktivt uteliv.
Fokus ligger på kvalitet och funktion.

Den kunniga personalen valde kläder och skor till Ylva som skulle passa utomhusaktiviteter under en månad. Fokus var bra skor och skalkläder.


Chariot-Logo Chariot Carriers är ledande inom cykelvagnar för att transportera barn. Genomtänkt funktion och design med ett högt säkerhetstänk ger en vagn som är fantastisk att använda. Vi är glada över att vi fick låna en Chariot Cougar på vår resa.


Ica sabbatsberg logo
Ica Supermarket Sabbatsberg hjälpte oss med ett fantastiskt kit fyllt med ätbar energi att använda under cykeläventyret. I startkitet fanns klämpåsar med smoothie, energybars, majskrokar, gröt och ersättning. Toppen!


bambino_logoBambino hjälpte oss att planera för att matstunderna skulle fungera smidigt under cykeläventyret. Vi hade med oss nappflaskor, haklapp och vällingburkar som användes flitigt på resan.


Cab-onCab-on har mysiga vindtäta filtar där ena sidan är av fleece och den andra av ett vind- och regntätt material. Den här filten har varit oumbärlig på cykeläventyret. Ylva har suttit inlindad i den under hela resan.


Cykelkartan-logoCykelkartan är en serie om 30 kartor över mellersta och södra Sverige speciellt anpassade för den som vill ta sig fram med cykel. Många av kartorna blev nytryckta i juni 2013 så det har hög aktualitet. På kartorna syns cykelleder tydligt i rött och det finns många sevärdheter och intressepunkter utmärkta.


MbyMekonomen-logoM by Mekonomen står för ett unikt utbud av verkstadstjänster och smarta tillbehör till bilen och resan. De har ett nytänkande och livsstilsanpassat butikskoncept som satsar på kvinnliga bilister i storstäder.

M by Mekonomen kittade oss med ett paket med säkerhetsprylar för cykeln! Perfekt för att vi skulle få en problemfri cykelresa.


Add-baby-logoAddBaby har produkter för den aktiva barnfamiljen. När vi cyklade iväg på vårt äventyr så provade vi produkter speciellt för barnvagnar och säkerhet. Bra att ta med på äventyr, utflykter och aktiviteter.


swegmark-logoSwegmarks bekväma sportbehåar passar utmärkt under träning och cykeläventyr. Under vår långa cykeltur behövs mjuka funktionsplagg som andas därför är jag glad över möjligheten att samarbeta med Swegmark.


BikingBaby-LogoBiking Baby  är återförsäljare av det holländska företaget Bobike’s innovativa cykelsitsar och cykeltillbehör. Vi är väldigt glada att vi fått möjligheten att prova deras cykelsits som monteras på styret när vi är ute på långtur genom Sverige. Det ger oss en möjlighet att uppleva cykelturen tillsammans på ett roligt och säkert sätt.